Ervaringen

Ik vond het een hele leuke workshop, met een goede afwisseling van nuttige informatie over huidverzorging, praktisch bezig zijn en samen met elkaar plezier hebben. Ik vond het vooral heel leuk om te zien hoe je van alle losse ingrediënten een mooie crème kunt krijgen en dat je de crème kan afstemmen op je eigen huid en zelf gekozen geur. Een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om met huidverzorging bezig te zijn en samen een gezellige activiteit wil doen!

Jolande Mangelsdorf

Picknick voor de Huid is een super leuke workshop! Je leert veel over de huid en kan je meteen toepassen op je eigen huid. Je maakt zelfs je eigen creme. Super leuke avond gehad!

Lindsey Timmermans

Ik heb een gezellige avond met vriendinnen, mijn moeder, dochter en haar vriendinnetje gehouden bij mij thuis. Het begon met een informatief gedeelte, waar ik echt wat van op gestoken heb. Daarna hebben we met z'n allen ons gezicht gereinigd op de juiste manier. En geuren geblinddoekt uitgezocht voor onze creme. En toen aan de slag, alle ingrediënten op de juiste wijze toevoegen, het komt heel precies. Echt superleuk om te doen was het, gezellig, leerzaam en Emke is en hele goede in het begeleiden. Zeker de moeite waard en de uiteindelijke nachtcrème is echt zo fijn, hij smeert heerlijk en ruikt verrukkelijk.

Kim van de Meulengraaf

Picknick voor de huid is een hele leuke workshop! Echt een aanrader om samen met vriendinnen te ontdekken welke huidtype je hebt, hoe je je huid het best kunt verzorgen en je maakt zelf je eigen crème met alleen de bestanddelen die écht nodig zijn om je huid goed te kunnen verzorgen! Erg gezellig en leerzaam!

Hilde van Wijk

Ik heb samen met mama, oma, en vriendinnetjes een workshop crème maken gevolgd. Ik vond het echt superleuk en ook heel leerzaam over wat wel goed voor je gezicht is en wat niet, en de uitleg over de huid en hoe je je gezicht moet verzorgen. 
Ik vind het heel leuk om geblinddoekt geuren te kiezen, dan kies je echt iets wat je lekker vind. Het allerleukste vond ik de crème maken en daarna het potje versieren. En nu heb ik een heerlijke lavendel-jasmijn nachtcrème waar ik heel blij mee ben.

Jessie van de Meulengraaf (11 jaar)

Workshop was gezellig. Emke gaf allerlei goede adviezen over je huid e.d. We mochten zelf aan de slag gaan met het maken van je eigen nachtcreme. Roeren, geur kiezen, potje kiezen en versieren en ondertussen gezellig kletsen. Leuk was dat je het ook mee naar huis mocht nemen.

Marloes Visser

Een hele leuke interessante workshop gehad. Ik heb veel dingen geleerd waar ik eerst geen idee van had. Daarnaast was het erg interactief wat het erg leuk maakte.

Suzanne van Gorp

Aangezien je niet elke dag je eigen nachtcreme maakt, is leuk om tijdens de workshop te zien hoe het allemaal werkt. Bovendien is het erg handig en leerzaam,  Emke heeft laten zien wat de beste verzorging is voor mijn huidtype.

Linda Wouters